Ресторант Simon’s

Ресторантът ви предлага всеки ден

атрактивно обедно меню.

 

Обедно меню

 

Добър апетит!

Детски кът

Ресторант Simon’s разполага с детски кът за комфорта на вас, и вашите деца.